Vecka 36

Bebisen växer så det knakar tror jag. Känns som att hela magen är fylld med massa kroppsdelar. Proppfull mage. I tisdags var vi på mvc och magen följer kurvan (32 cm tror jag den var) perfekt. En helt normal standard mage. Haha! Hon lever fortfarande loppan därinne, platsbristen verkar inte bekymra henne nämnvärt. ;-) Huvudet ligger ner, men är ruckbart.

Jag mår ju som jag mår (känns som jag skriver det varje vecka?), onda sammandragningar, förvärkar, illamående, värk och halsbränna. Min lilla förkylning som säkert inte hade påverkat mig så mycket i vanliga fall har fått min lilla energinivå att bli nästintill obefintlig. Men det närmar sig ju nu, så det är bara att fokusera på det.

Förberedelserna rullar på. Skötbordet är på plats, korgvaggan (eller vad det heter…) har vi fått hit och det är väl egentligen bara lite småsaker som behövs fixas. Tvätta bilbarnstolen och kika så att den är ok, bädda i sängen och köpa lite flaskor, nappar, blöjor, servetter, amningsilägg och sånt som man köper på ica.

One thought on “Vecka 36

  1. weiii vad magen är stor nu hörrö:) iiii väntar ivrigt! :D

    SV: ja, men visst var det fint. Lite extra mys med Prins kronan,,eller prinsess..whatever haha.
    våran helg har varit mys, hoppas eran också har det ! kRAMIIIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *