2 thoughts on “Fredagens lilla

 1. Verkligen supersöt tjej!

  Va himla spännande att det närmar sig nu! Kanske låter märkligt men jag kan nästan vara lite avis på dig som har förlossningen kvar:-) Tyckte den var riktigt grym – på ett bra sätt! Dock lycklig för att min lilla grabb är hos oss. Två månader blev han i fredags och det är helt galet att det är så nyligen jag hade stormage med honom i. Nästan otänkbart. Och han växer verkligen så det knakar. För en vecka sen vägde han 6550g och var 61cm. Vuxit 1 cm i veckan sedan födseln och gått upp över 2kg på två månader. Det här lär jag ska göra om men inte än på ett tag hihi:-)

  Tänk om dina onda sammandragningar kunde lugna ner sig så du får vila lite bättre innan den stora dagen:-( Kul att det rullar på med byggnationen i alla fall!

  Ha en så skön måndagkväll som möjligt är!

  • Ja, jag kanske är lite galen men jag ser också fram emot förlossningen. Tycker att det ska bli spännande! Men jag har nog inte riktigt insett hur ont det faktiskt gör… ;-) Ja, jag hoppas också att det ger med sig lite… Så att man kanske kan känna att man kan komma ut lite grann innan bebisen är här iallafall.
   :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *