Vecka 19 och ultraljud imorgon…

I torsdags gick vi ju in i v19. Det rullar på minsann! Jag känner ju av diverse ”små krämpor” så som trötthet (fortfarande! Eller beror det kanske på en Tuvis som sovit dåligt i en veckas tid? Och dåligt med Tuva-mått mätt är ju ganska så dåligt det…), lite sammadragningar, aningens foglossning, ont i magen (växtvärk?), yrsel osv… Jag är pigg som en mört med andra ord. Eller kanske inte riktigt… :-) Men, men, det finns ju folk som har det värre.

Bebisen vet jag ju inte hur den mår, men jag har ju kännt riktiga sparkar (Simon med! ♥) och inte bara bök. Men det är väldigt olika från dag till dag. En dag förra veckan var det som ett litet minidisco i magen hela dagen, men ibland kanske jag bara känner hur det ”skvalpar till” en gång på hela dagen…

Och imorgon är det ultraljud, som jag väntat och längtat efter den dagen! ÄNTLIGEN! Jag är rädd för tre saker:

  1. Att det inte är någon bebis, att jag är skengravid.
  2. Att det är fel på bebisen och att vi måste ta bort den.
  3. Att det är fler än en…

Åh, snälla rara! Kan det inte bli imorgon nu direkt?!

One thought on “Vecka 19 och ultraljud imorgon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *