Nu har vi sett våran lilla räka!

Äntligen kan tönten i mig slappna av och vara glad över våran lilla räka som ligger i min mage! Det var barnmorskan som gav det nya smeknamnet då bebisen låg ihop som en liten räka därinne. Minns när vi var och kikade på Tuva, då var det volter och härj därinne. Nu var det betydligt stillsammare… Lilla räkan.

 

Bjussar på två dåliga mobilfoton…

Men jag skäms ju nästan över mig själv. Jag var så jäääääävla nervös innan ultraljudet. Jag som helst av allt vill vara en sån där cooling blir istället som en liten, liten mes. Jag var så nervös att jag var nära att kräkas och hjärtat slog så att det höll på att hoppa ur. Men sen tog det en sekund och det dök upp en ryggrad på skärmen och jag kunde pusta ut. Man såg snabbt också att det var just EN ryggrad också.

Nu är jag glad. :-D

Vi vet vad det är också…

Någon som vågar gissa?!

(Ni som redan vet får inte gissa… :-P )

 

7 thoughts on “Nu har vi sett våran lilla räka!

 1. Åh vad underbart! Vad härligt att läsa ett sånt härligt inlägg med tanke på det hemska du skrev om förut. (Hoppas han mår bättre, och att polisen tar fast idioterna). Åter till bebis, jag gissar på att det är en liten lillasyster! Gullungen, vilken supersöt fot. Kramar

 2. Weee vad roligt! Skönt att allt är bra! :) jag längtar ihjäl mig till vårt rutinultraljud som inte är förrän den 30:e juni! Känns som att man kommer hinna tänka mycket på den tiden. Fast då fick ju vi ändå lyxen att se lilla grodan redan i v 12-isch :)

  Jag gissar också på tjej!

  Ha en härlig dag!

 3. Sjutton också att man inte får gissa då.. Jag hade ju en himla bra gissning annars.. :D Kram

 4. Jag gissar på en tjej:)
  Men vill gärna veta också om jag hade rätt:)
  Skönt att allt såg bra ut! Nu kan du pusta ut och njuta av graviditeten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *