>Vårskor till Tuvisen

>

Idag gick jag förbi Vincent shoe store, och nu kunde jag inte hålla mig från att gå in… 50% på det mesta nämligen. Och de har ju väldigt bra kvalité så då kan man ju verkligen passa på att få bra skor för liten peng.

Dessa fick följa med hem till Tuva efter att jag betalat 250:- för dem.

I äkta skinn och riktigt rejäla. Känns som att de kommer att hålla några omgångar i sandlådan.

Tuva tyckte att de var "Nygga!" och de fick åka på direkt. Skeptiker som hon är så vet man ju aldrig vad hon ska säga om nya saker… Men det verkar ju ge med sig lite med det där skeptiska.

Häromdagen skulle jag klä på henne en ny fin tröja med glitter som hennes mormor stickat, och hon tvärvägrade. Tills jag visade glittret och sa att mormor stickat den, då gick det hur bra som helst! "Momo sticka" sa hon flera gånger och tittade nöjt på tröjan. Sötnosen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *