>Min duktiga tjej!!!

>

I torsdags när jag hämtade Tuva på förskolan så fick jag med en teckning hem för att hennes fröken sa att hon ritat så speciellt med raka streck. I vanliga fall i deras ålder så blir det ju bara kladd och kludd.

Men direkt när jag såg teckningen så visste jag ju vad det var, och mycket riktigt, när jag frågade Tuva vad det var hon ritat så sa hon "Jita bomma" (=rita blomma).

Så klart var det ju blommor hon ritat, och de raka strecken är ju stjälken!

Hon har ju försökt att få till runda cirklar upptill också. Min duktiga, duktiga tjej!

Ja, jag vet, här är det nog många som bara "Meeeeeeeeen guuuuuuuuud, vilken töntig mamma, det där hade vilken idiot som helst kunnat göra" Men då får dom tycka det, jag är stolt som en tupp och nu ska jag sätta mig och måla ramen jag köpt så att jag kan rama in den.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *