>Underbara, underbara dag!

>

Lördag-dag var helt underbar, det är såna dagar man drömmer om när man tänker på sommaren! Pappa, lillasyster Emma, lillebror Ville, jag och Tuva åkte ut för att bada vid Krutudden i Östhammar där lillebror Micke, hans fästmö Madde och deras Kevin mötte upp.

Sen blev det sol, sol, sol, bad, lek, vattenkrig, hot (en liten unge på 6 år hotade att han skulle ta grepp på mig och brotta ner mig, när jag sa att han var ganska liten fick jag höra att man minsann var 6 år. Haha!), sandlek och god lunch på en thairestaurang.

Bättre dagar än så får man leta efter.

Kevin är så rolig också, han ska ju få ett småsyskon i oktober och jag frågade om han ville ha en lillebror eller lillasyster. Men Kevin, han ville ha en STORASYSTER. Det kan nog bli lite knepigt det, hehe.

Tuva var helt underbart snäll hela dagen, hon börjar bli så stor min lilla unge och hon är så lätt att ha med. Dessutom tycker ju hon att det är AS kul att härja på stranden med moster, morbröder, morfar och kusin.

Tuva hittade en grop i sanden där hon tyckte att det var lämpligt att slå sig ner, sen satt hon där och grävde ett bra tag innan hon sprang i väg för att leka med de andra igen.

Pappa spänner musklerna… Tuva var duktig och åt massa pannkaka på restaurangen!

Ville och Kevin var också duktiga och åt ordentligt!

Efter att Tuva sovit ville hon inte bada nå mer, så jag lät henne ha på sig sin klänning och inte byta till badkläder. Det var ju ett misstag, för visst ville inte Tuvisen bada, men kladda med leran tyckte hon var skoj!

Emmis-slemmis har också skrivit om dagen och lagt upp bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *