>Lördagens partaj!

>

Japp, i lördags var det en riktigt skoj kväll. Viserligen blev den inte lika lugn som jag hade tänkt innan, men, men! Förfesten blev hos Erika och vi satt på uteplatsen så länge vi kunde eftersom man ju vill passa på när man kan! Hela kill-gänget satt inne och spelade tvspel… Hur mycket sommar är det? Hm. Sen cyklade vi ner till stan och fortsatte kalasandet på Flurran som vanligt. Flurran är verkligen mitt favvo-ställe just nu. Känns ju lite kul med lite nytt efter att ha hängt på Platina och BJ en herrans massa år.

Här kommer lite bilder från kvällen:

Jag hittade sommarlager på systemet och var ÖVERLYCKLIG! Emma drack god men otroligt sött mousserande jordgubbsvin.

Partysyrrorna!

Jag körde på naturligt lockigt strandhår, men det gör jag inte om efter att sett de här bilderna. Rufs! Och ja, jag gör mig till för att se ledsen ut, jag tycker visst att det är rätt skoj att göra det efter någon öl i kroppen…

Jag har ju haft så dåligt samvete eftersom min yrsel/kristallsjuka blev så mycket sämre efter lördagens bravader. Men det har jag inte längre (eller jo lite, för jag tror ju knappast att det blev bättre av det…), läste på internet att den kan komma tillbaka bara så där, och man SKA röra på sig och leva så vanligt man kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *