Tuvas nya fina TUVA-mössa!

Kanske inte så konstigt att Tuva kan skriva hennes namn då vi fullkomligt överröser henne med hennes namn på allt möjligt. Snacka om att pränta in liksom ;-)

Senast in i henne garderob är den här FIIIIIINA mössan. Otroligt mjuk och go!

Framifrån.

Bakifrån.

Jag är otroligt nöjd! Tuva som däremot vart på lite tvärsöver-humör idag gillade den kanske inte så mycket och ville inte prova. Men jag ska nog få på henne den och ska jag visa sen en bild hur den ser ut på.

Modellen är lite större, så att mössan liksom står upp lite (man skulle kunna vika upp en liten kant om man vill, men hur coolt är det? ;-)) och jag beställde en med fleecefoder.

Det roligaste av allt är ju att det är en ”privatperson” som gör dem, och jag hittade bloggen genom att jag råkade se en kommentar hos Carro (se länkar till höger). I detta inlägg är Tuvas mössa med. 150:- kostar mössorna med fleecefoder, och 100:- utan. Fjuttiga 12:- kostar frakten. SÅ värt det.

Mycket möjligt att jag kommer att beställa ett par mössor till… Nu såg jag att hon kommer att få in ett fint stjärntyg och om ca en månad kommer hon beställa hem ett tyg som är rosa i botten och med drakar på (snacka om ett tyg som skulle vara mitt i prick för Tuvisen, min draktokiga lilla tjej).

Hoppas ni har en mysig fredag. Det har vi haft. MYS eftermiddag hemma hos mamma och pappa med super god mat som jag längtat efter lääääänge (skinkstek med kokt potatis, sås och äppelmos. Mums!) sen åkte vi hem och hade fredagsmys jag och Tuvisen. Vi poppade popcorn och hyrde ”Alvin och gänget” (”Haha! TOKIG ekorre!” sa Tuva) via Telia-digitaltvboxen och tittade på den ca 1 timme innan Tuva sa ”jag är trött nu” och självmant ville gå och lägga sig. SÖT!

Nu sitter jag och funderar på om jag kanske ska göra citronvatten eller thé och öppna min salt&vinägerchipspåse (långt ord!). Men jag är ju trots allt ganska mätt på all mat som jag smällde i mig hemma hos mamma och pappa och skålen med popcorn på det.

Jaja, det löser sig. :-)

Hoppas ni har en mysig fredag!

2 thoughts on “Tuvas nya fina TUVA-mössa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *