Tuva kan skriva sitt namn!

Tuva är ju väldigt intresserad av bokstäver (det var ju därför jag gjorde ABC-namntavlan till henne) och hon vet ju hur hennes namn ser ut. För någon dag sedan så frågade hon om det stod Tuva på knappen på toan som det står ”FLÄKT” på och pekade på T’et i slutet.

Och så idag när hon ville sitta och skriva på datorn så sa hon ”Jag skrev Tuva!” och så kikade jag, så hade hon skrivit ”TUA”.

Duktigt va?

Och nu när vi kom hem så satt sig hon och Simon vid bordet och hon skrev på datorn. Då frågar Simon mig ”Men Sara! Är det du som skrivit TUVA på datorn???” och nej, det var det ju inte så klart (jag satt ju här vid min ;-)) så då hade hon lyckats själv!!!

Duktigt för att vara 2 år och 5 månader va???

Jag är en otroligt stolt mamma till världens duktigaste argbigga.

One thought on “Tuva kan skriva sitt namn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *