>Tuvas leksaker och en liten update

>

Tuva har ju några favorit leksaker, och om man bortser från hennes Teletubbies, matburkslock, mjukis kaninen hon har i sängen, saker som hon inte får ha, Aslan, gå-vagnen, dvd-fimer och cd-skivor, det blå mjukisdjuret (som är en typ rymd-katt?), pippi dockan och lite annat smått och gott så gillar hon också dessa:

Hon fick en bok i julklapp men den tuggade hon snabbt upp så vi fick köpa en ny. Nu har hon lärt sig att man kan bläddra i den, men det är fortfarande väldigt gott att bita på den också. Att titta på den uppochner verkar inte spela någon roll… Haha!

Av moster Malin så fick hon några leksaksmagneter i julklapp, de är perfekta att sätta henne framför om man vill ha några sekunder i fred i köket…

Så, nästa sväng vi ska till leksaksaffären så får vi inhandla böcker, lite fler magneter och två Teletubbies (hon saknar Tinky winky, den lila, och Dipsy, den gröna).

Update på tidigare inlägg:

Det är ju tur för den här lilla skitungen att hon är så förbaskat söt! Annars vet jag inte vad jag skulle göra ibland. Nu ligger hon iallafall och sover. Jag har tagit en ipren, druckit fyra koppar kaffe och ätit mat och börjar känna hur humöret återvänder. Hoppas hon sover åtminståne 45 min till! Det var en liten uppdate på inläggen nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *