>Tuva dansar till Lets Dance

>

Äntligen sover Tuva. Pust!

När Tuva var trött redan vid fem och pratade om att sova och ville ha välling så tänkte jag "nice, den här kvällen kommer att bli lätt" (Simon är iväg på tvspelskväll nämligen) och eftersom jag hade handlat hem för att göra en riktigt lyxig och god räksallad till middag som jag tänkte att jag ville äta i lugn och ro när Tuva somnat, och dessutom salt&vinäger chips till efterrätt så såg jag fram emot en fredagkväll ensam i soffan.

Men så blev det ju inte riktigt.

Tuva ville INTE sova ("Upp! UPP!!!"). Och då var det inget snack om saken. Efter en timmes brottningsmatch, gråt, bråk, bök, och en Tuva som pratar om att hon vill ha macka, saft och godis. Och pekar på allt i rummet och säger "E de?" så gav jag upp och tog upp henne. Jag fick ju dåligt samvete också, tänk om hon är hungrig (hon borde inte vara det, hon dricker ju till och med en full flaska välling när hon lägger sig). Hur kul är det att försöka sova på hungrig mage?

Och visst smällde hon i sig 1,5 macka, ett glas mjölk, två stora gurkbitar och när as hungriga jag fixat iordning min middag så hängde hon över min axel (jag åt ju i soffan för att jag ville kolla på Lets Dance) och gapade som en fågelunge och ville ha min mat (men allt var äckligt "uääääh" sa hon och spottade ut allt utom gurkbitarna). Så där fick jag för att jag ville äta i lugn och ro.

Och när ska jag lära mig att ALDRIG NÅGONSIN vänta med middagen tills Tuva somnat? Jag blir stressad för att jag är hungrig, och Tuva vill inte sova när hon märker det.

Men hon var ju söt också, jag sa till henne på skarpen att "ska man vara uppe på kvällen så måste man vara snäll!" så hon kramades en massa. Bara lite små urflippningar men då påminde jag henne om att hon skulle vara snäll och då gick det bra igen.

Men, aja, nu blev det en lång förklaring till varför jag skulle lägga upp den här filmen. Tuva tyckte att Lets Dance var riktigt skoj och dansade med hon med.

Det är filmat med min mob, därav kvalitén.

Lets Dance borde ju gå kl 18.00 istället så Tuva kan få se det de dagar hon inte flippar ur också.

Nope, nu blir det läsning och chirre. Orkar inte med hela Lets Dance.

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *