Träningsresa till Orsa

Så! Nu är jag hemma igen. I torsdags så åkte jag på träningsresa (längdskidor) till Orsa, så kom jag hem igen igår kväll. Jag hade lite otur och blev sjuk veckan innan, och hade räknat med att hinna bli frisk. Dock hade jag fortfarande väldigt ont i halsen under hela resan, så det kändes lite värdelöst. Jag skrapade ihop 6 stycken träningspass på skidorna iallafall, även om jag verkligen försökte att aldrig ta ut mig (hade koll med pulsklockan). Jag vet att det är korkat att träna med ont i halsen, men vad ska man göra när man inte vill ställa in? ;-)

Det andra negativa var att det var fruktansvärt kallt (vilket också gjorde att det var precis INGET glid. Pust!)! Tror det snittade på någonstans -18? Brrrrr… Så det var ju lite svårt att njuta när luftrören knöt sig och tårna frös bort. MEN, nog med det negativa! Det finns ju en anledning till att jag ville åka upp och det får bilderna visa:

Nu är jag taggad på vardag i två veckor, sen drar vi upp till Orsa igen! Fast den här gången med min familj, pappa och några syskon och brorsan och hans familj. Ska bli SÅ kul och jag ser fram emot det massor. Då blir det dock fokus på slalom och familjetid. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *