Teknikträning!

Idag var det teknikträning igen på studenternas med Teamsportia. Så otroligt värd träning! Väldigt kunniga ledare som ger en massa tips som gör att man kommer därifrån och har utvecklats massor bara på den där timmen. Hade det inte vart för de här teamsportiaträningarna så hade jag nog aldrig fastnat på samma vis för rullskidor som jag gjort.

Idag lyckades jag dock stå på knäna då jag fokuserade lite väl mycket på den biten att komma upp på tå när jag stakar, så jag glömde bort att hinna fram med stavarna… Otroligt snygg vurpa precis framför en ev ledarna som stod och tittade för att ge mig tips. Hahahahaha! Jag kunde nästan inte sluta skratta!

IMG_2282Idag hade jag dessutom er gullig hejarklack med mig. Lillebror Ville! :-) Och honom fick jag med mig hem sen också, samt att ett systerbarn kom över så eftermiddagen har bjudit på fullt ös med kurragömma, bandy, hockey, poolbad och en massa annat i sommarvärmen.

Nu har knäna svullnat upp rätt rejält, men jag räknar med att de ska gå ner tills i morgon, och jag sitter och klurar på hur jag ska bli starkare i armar och ja, hela överkroppen. När vi kör utan stavar så hänger jag på bra, men med stavar då det krävs mer av överkroppen så blir jag omkörd väldigt fort… Hm…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *