Tävling – Rock Solid Base Coat!

Så, nu var det alltså dags för tävling. Och det som ligger i potten är mitt nya favorit underlack från Essie.

MG_2106

Rock Solid Base Coat

”Rock Solid Base Coat är ett stärkande underlack som är perfekt för dig med svaga naglar. Med sina kraftfulla ingredienser hjälper det dina naglar att motstå splittring, sprickbildning och flagning samtidigt som du får omedelbart starkare naglar. Baslacket underlättar appliceringen av ditt nagellack och ger dig ett jämnare och mer hållbart resultat. Rock Solid Base Coat behandlar dina naglar och ger din manikyr och pedikyr den perfekta grunden för ett strålande resultat.”

Tävlingsregler:

 1. Lämna en kommentar till det här inlägget med vad jag kan göra för att förbättra bloggen. Något ni vill läsa mer om? Något ni undrar över? Bättre foton? Något ni vill att jag skriver mindre om? Tell me! :-)
 2. För att få ”en extra lott” så tipsa om tävlingen i din blogg, instagram eller dyligt. Tagga mig då (@sarasliv) eller lämna länk till blogginlägget. Skriv också i kommentaren att du tävlar med två lotter.
 3. Lämna din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Den syns bara för mig.

Lycka till!

 

6 thoughts on “Tävling – Rock Solid Base Coat!

 1. Ja du.. Jag får ju ändå veta allt om dig! ;-) Men du som testar mycket produkter kanske skriva lite mer om dem.. Recensioner alltså typ…

  Jag vill vinna!! :-)

 2. Jag tycker du kan skriva mer om sommaren, haha ;)
  Jag vill vinna! lägger upp din tävling på instagram också så att jag får två lotter :)
  Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *