Vart kom den energin från?

Jag gick upp med Isak fyra imorse. FYRA. Men jag var faktiskt inte så trött, och dagen har gått bra. Åkte till Ikea på lunchen i jakt på ram och fyndade så klart lite mer… Bland annat en ny blomma till Tuvas rum vilket gjorde att jag fixade om i hennes fönster, och fina rosa wellpappkartonger (2 för 35:- FYND!) som gjorde att jag storstädade ur Tuvas rum (TRE kassar med trasiga gamla leksaker och dylikt!) och omsorterade det mesta.

PLUS att jag gjorde om en massa i min garderob! Jag var tvungen att flytta ner översta hyllplanet ett hack för att lådan skulle få plats överst… Så jag har kånkat kläder ner och upp, omorganiserat och slängt ut en massa skit där med. SKÖNT!


Nu är jag dock trött… Men jag undrar bara en sak:
Vem är det som drogat mig?
;-)

One thought on “Vart kom den energin från?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *