>Surt sa räven

>

I veckan har vi hållt på att buda på en lägenhet som vi var på visning på förra veckan.

Först verkade det som att det inte var så många intresserade, så vi la ett bud på 25 000 under utgångspriset. men då var det helt plötsligt några som ville ha en extra visning, och de fick de, och sen skulle de fundera och till slut kom de fram till att de ville ha den och så började budgivningen.

Och eftersom jag och Simon har vart lite oense om lägenheten, han tyckte inte att det var nå att ha, och jag har kännt att det kunnat bli vårat drömboende och efter mycket om och men, hit och dit så kom vi överrens om ett slutbud för våran del som säkert hade gett oss lägenheten.

När vi ringer till mäklaren för att lägga ytterligare ett bud får vi veta att lägenheten inte är till salu längre. Killen som skulle sälja hade gjort slut med sin tjej som han flyttat in hos och nu ville han bo kvar i sin lägenhet istället.

MEN!!!

Vad hade hänt om de där som ville ha en extra visning inte hade velat lägga bud? Då hade ju förmodligen skrivit kontrakt tidigare i veckan.

Men vi får väl hålla utkick på hemnet, förhoppningsvis kanske de hittar tillbaka till varandra och då ska vi se till att skriva kontrakt snabbt!

Men något som räven inte tyckte var surt är att vi har en grym uteplats nu. Rikigt, riktigt bra blev det. Men så hade vi expert (Saras Adam är snickare) hjälp också. Men mer om det sen, kanske imorgon, för nu regnar det och det gör ju att uteplatsen inte kommer till sin rätt.

Nu behöver Tuva gå på pottan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *