>Nytt till Tuvisen, igen.

>

Japp, min stora tjej växer ju så att det knakar. Nu köpte jag kläder i strl 98-104 på Kappahl, och visst de var ju stora, men det bör de ju vara om hon ska kunna ha det ett tag. Snart sitter de väl som en smäck, precis som det blivit med alla hennes kläder som jag köpte till hösten i strl 92…

Tuva ville för ovanlighetens skull prova nya kläderna direkt och verkade faktiskt tycka att de var fina! Fast lite svårt är det ju att ta på sig…

Igår var det 25% på Kappahl på hela köpet såg jag när jag gick förbi så Tuva fick en lång och färgglad hoodie, och så en tuff klänning/tunika med tryck och längre sidor. Hon har på sig båda idag och är så snygg så, kanske ska fota en outfit senare.

Och, ja, jag vet, det blev en super bloggning nu. Men annars så har vi fullt ös här idag. Simons föräldrar + hans syster och hennes Adam här här och bygger om uteplatsen men just nu är det lungt, Tuva sover, Farmor och faster är på stan och de andra är och slänger skräp så jag passar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *