Super snygga silver Sara

Förra hösten (eller var det i våras?) så bannade jag min själv lite grann för att jag inte hann köpte den där stickade silvertröjan på h&m trend. Jag höll den i min hand, och la tillbaks den. Sen ”vips!” så var den slut.

Men i lördags så hittade jag en ny silver tröja på Gina Tricot och då kunde jag så klart inte låta bli att slå till! ”Typisk Sara-tröja” sa lill-sis Emma när jag visade henne. Hihi.

349:- kostar den, sen såg jag en liknande på h&m divided för 199:- men den var kortare, lite mer magtröja.

Nu ska jag fixa iordning mig här, klockan 11.00 går bussen från stan till halkbanan i Västerås. Tjohoo! Om jag kan få med mig min iPhone (laddade ner Barbie-spel till den igår och nu är det en liten tjej som inte vill släppa den… Inte så smart kanske. ;-) ) så kanske det kan komma en liten uppdatering under dagen.

Hörs!

One thought on “Super snygga silver Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *