Sneak peek på julkorten

Idag har våra fina julkort börjat dimpt ner i några få utvalda brevlådor. :-)

Här ser man ju också hur kort skärpedjupet är på mitt nya objektiv. Kanske inte så optimalt när jag ska ta såna här bilder, men jag orkade inte byta… Porträttbilder blir grymma!

De kommer verkligen inte tillrätta på foto, för de är tryckta på silverglittrigt papper och det är ju lite det som gör hela kortet. :-) Någongång ibland får man ju utnyttja det faktum att man faktiskt jobbar på ett digitaltryckeri som originalare. Men oftast blir det ju lite som ”Skomakarens barn…” eller ”Bagarens barn…” eller vad tusan det nu är man säger.

Originalet slängdes förövrigt ihop på några få röda eftersom jag kom på att jag skulle göra dem samma dag som det var sista dagen att skicka dem. Så inga synpunkter på det tack. ;-)

Nu ska jag tvinga Simon att fixa lite glögg.

Snart är det juuuuul!

4 thoughts on “Sneak peek på julkorten

  1. Nä du….nu har jag fan slitit med allt jäkla julgodis i flera dagar. Jag kräks ju inte och jag spritar händerna till förbannelse…nä….godiset ska med :)

    Hoppas du hade en mysig dag i söndags….jag mitt pucko gratulerade ju inte ens….skäms….GRAAAAAAAAATTIS!!!!! vet inte vad det är….tror att hjärnan kan ha frusit sönder:)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *