Lååååååång lista

Jag jobbar idag. Simon och Tuva är lediga och får fixa det sista hemma innan vi åker upp till Bastuträsk (Är det 80 mil? 10 timmars bilresa räknar vi med OM det går som det ska). Jag packade viserligen det mesta (typ allt utom det som måste fixas idag) igår, men ändå har jag lämnat en lång lista med grejer till Simon att fixa. Rätt så skönt att slippa den där sista minuten stressen innan lilla familjen ska iväg. Hehe.

Undrar hur många som egentligen jobbar idag? Här är vi kanske en tredje del av styrkan och det är luuuuuungt. Inte ens telefonen ringer och det har trillat in ett (ETT!!!) mail. Jag som hade räknat med att bussen skulle vara sen imorse pga av kylan möttes av en buss som var TIDIGARE (Shit, hur ofta händer det?!) än den skulle. Och på bussen satt tre trötta personer.

Själv så mår jag väl så där fortfarande, fick kämpa hårt med att pilla i mig mina två hårdbrömackor till frukost. Men jag har en känsla att jag kommer att få i mig mer än jag behöver under julen hos Simons mormor… ;-)

Nope, lunch var det ja.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *