>Slutet för super-sunk-Sara

>

Nej hörrni. Nu får det vara slut på de här super sunk dagarna! Med början idag. Hela veckan har tillbringats hemma med ofixat hår, mjukisbrallor, sporttopp, osminkad och allmänt super sunk. Tur för mig att jag åtminståne duschat varje dag, annars hade det vart KATASTROF.

Tänk hur det var förut, då var jag minsann sminkad varje dag (med undantag någon helgdag då man bara slappade hemma). Fast då jobbade jag ju viserligen och nu är jag föräldraledig och dessutom så har jag de här dagarna hängt hemma med en magsjuk Tuvis.

Men ändå, nu måste jag ta mig i kragen här tycker jag. Förut så kände jag mig naken utan smink men nu känner jag mig tillgjord när jag är sminkad. Illa, illa.

Så nu har jag sminkat mig och plattat luggen. Sen ska jag svira om från mjukisbyxorna också hade jag tänkt. Simon ska nämligen komma hem i tid i dag så då ska vi åka och kolla på nya utemöbler till uteplatsen. Storslagna planer måste jag säga. Haha!

Men sen blir det fotbollsträning, och imorn är det pokerkväll med jobbet. Ska styra upp något för dagen också. Imorn måste vi ut!

Jaja, ville bara säga det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *