>Inte så optimalt

>

Ingen platå och riktigt smal klack på 12 cm. Hur gör folk för att gå i såna skor? Jag anser mig kunna gå i höklackat, men jag har ju verkligen mina begränsningar. Max 10 cm (känner mig obekväm om jag blir för lång) och då vill jag gärna ha en liten platå, och en hyfsat stabil klack, eller allra helst en kilklack!

Tänk att strutta runt i skorna ovan på Uppsalas kullerstenar, hur länge tror ni att lilla sulan på klacken sitter kvar? 10 min? 5 min?

Men sen är ju det att jag tycker ju att det är så grymt snyggt med högklackat, och man känner sig ju lite piffigare i ett par klackar. Så jag blir ju lite avis på de här modebloggerskorna som struttar runt utan problem i värsta superskorna hela dagarna.

Ärsch, flummigt inlägg. Uppenbarligen har jag inte så mycket viktigt för mig när huvudet är fullt av såna här tankar (blandat med om jag ska beställa från h&m NU eller inte).

Nu måste jag ta tag i den här dagen och i mitt liv, men först, KAFFE.

Ps. Snygga skorna kommer från Nelly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *