>Slå en klubba i huvudet

>

Inatt drömde jag att jag slog en klubba i huvudet på Tuva för att hon skulle somna. Och det var inge konstigt eller negativt med det! Nej, jag ropade på Simon när jag skulle lägga henne, och sa "kolla vilken bra metod jag kommit på!" och så slog jag klubban i huvudet på Tuva, hon tvärslocknade och jag var mycket nöjd med de nya nattningsmetoderna som gick SÅ snabbt.

Knaseliknas.

Nu ska jag sminka mig innan Tuva vaknar så ska vi försöka ta tag i den här dagen också. Lite seg är man allt eftersom Tuva var vaken och super bökig den här natten igen. Blev en superbrottningsmatch för att få henne lugn så att hon kunde somna när jag kände att ögonen inte gick att att ha öppna så mycket mer. Vad är det för bök hon har börjat med på nätterna egentligen?!

Nej, smink var det ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *