>En vanlig dag hemma med en tokunge

>

Veckan nu var veckan innan det motsvarighet. Då var det sol, vi var friska och vi var ute i Funbo och badade alla dagar förutom onsdag då vi var på Åland och torsdag då vi åkte Lennakatten ut till Thuns. Men så den här veckan har vi legat sjuka, trötta inne i lägenheten eftersom regnet öst ner utanför. Behöver väl knappast säga vilken vecka jag föredrar?

Men med en sån här tokunge så får man ju ett par skratt om dagen iallafall.

Jag hittar Tuva framför spegeldörrarna i hallen med en väska som mössa på huvudet och hon står och speglar sig mycket nöjd.

När Tuva sovit så hör jag hur hon är på väg att vakna och hon börjar göra ifrån sig lite ljud, när jag kikar in så har hon klättrat upp på våran säng (nussen har hon så klart tagit med) och hittat ett hårband som hon satt på huvudet. Snygg tjej!

Jag undrade var Tuva tagit vägen och kikar in bakom draperiet till skrubben. Aslan hade slut på mat och han hade lagt sig framför sin skål för att visa att han ville ha mer (han hade redan fått mat ett par gånger, tjockisen) och Tuva tyckte det ju var mycket passade att slå sig ner brevid.

Efter ett tag så inser Aslan att Tuvas misshandel inte kommer att ge honom någon mat så han ger upp och lägger sig på bordet istället eftersom Tuva inte når dit, men han hade inte räknat med att Tuva kan dra ut och klättra upp på stolen nu… Damn it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *