>Shopping, pulka och fika

>

Idag har det vart en bra lördag (om man bortser från kvällen, se inlägget nedan…), den började med att jag fick frukost på sängen efter en härlig sovmorgon. Sen gick my love upp och stekte hjärtformade pancakes till mig! Bilder kommer.

Klockan 11.00 mötte jag upp Carro och hennes lilla, lilla super söta Minna för en tur på stan. Och därifrån kom jag ju inte tomhänt. Bilder kommer.

Klockan 14.00 åkte jag och Tuvisen till lillasyster/moster Emma där även pappa/morfar och lillebror/morbror mötte upp och så blev det pulkaåkning (skit skoj tycker Tuvisen!) och lite lek i lekparken innan vi gick in och fikade. Myyys!

När vi kom in ville två (eller rättare sagt Ville ville det, och Tuva vill ju göra som Ville…) frusna bädda ner sig i Emma säng och mysa och det fick de också. Muuuusigt som Tuvisen säger. Hihi!

Det var som sagt en bra lördag-dag.

Nu ska jag kika till mitt lilla hjärta, och om hon sover ska jag nog våga mig på att duscha bort det som hon spydde på mig.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *