>En död mammas outfits

>

Och precis när jag skrivit det så inser jag vilken hemsk rubrik jag skrivit. Men ändå tar jag inte bort den? Knas.

Jaja, idag är jag verkligen dööööööööd i kropp och huvud. Tuva sov väl under omständigheterna ändå ganska bra (vaknade ett par gånger i timmen, men eftersom hon sov brevid mig så var det ju rätt lätt att söva om), men orolig mamma som jag är så låg jag och vakade brevid.

Förkylningen som satt sig i mina bihålor är värre än någonsin, men jag tänker ta en ipren och åka på fotbollsträningen 15-17 ute på stenhagens konstgräs ändå. Dumt kanske? Men solen skiner ju och jag vill spela fotboll!

Jaja, när jag laddade in bilderna igår så hittade jag lite outfits som jag tagit under veckan. Tänte att jag kanske kan bjuda på dem nu så att inlägget blir liiiiiiite roligare.

  • Tröja från h&m med grejer på axlarna
  • Byxor med sömmar på sidorna från h&m
  • Samma gamla armband och klocka som vanligt

  • Svart bastopp från h&m
  • Nitskärp från h&m young
  • Kjol från Indiska
  • Prickiga strumpbyxor från h&m
  • Samma gamla armband och klocka som vanligt

Nu ska jag fortsätta tvätta nerspydda kläder och hinka kaffe.

Hoppas ni får en fin söndag i solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *