Sara – trädgårdsmästaren

Hej å hå, det är visst ingen hejd på mitt skryt idag. Först är jag världsbäst på sushi (inlägget nedan) och nu är jag trädgårdsmästare också. ;-)

Jag måste bara visa ett av mina projekt idag, jag är ju så stolt över mig själv och tog tag i det och fixade det själv nu när Simon är borta. Annars hade det ju vart lite typiskt att jag skulle tvingat honom att fixa åtmiståne en del… Men nu grävde jag upp de två stora, FULA, buskarna och gick sen till Plantskolan och köpte en Klematis Summer Snow som ska klättra upp mot husväggen (vi ska bygga eller köpa någon form av spalje också). Tydligen ska de växa utav sjutton så det behövdes bara en ”mer än väl”, trots att det ser lite fjuttigt ut nu.

Jag tror att jag ska fixa någon form av sten som ska ligga i kanten vid plattorna också… Eller iallafall något som avgränsar mot plattorna lite mer.

Dock kanske jag inte riktigt såg ut som någon riktig trädgårdsmästare när jag står i bikini, ballerinas, solbrillor och Simons stora arbetshandskar och hugger loss buskar med lilla gravidmagen i vädret. Tur som sjutton att vi inte har någon direkt insyn på tomten… Hahahaha!

Nej nu ska jag sova. Det är jag värd.

Natti!

One thought on “Sara – trädgårdsmästaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *