Rullskidsbud med Minifom

Idag har det var ännu en dag med bygg här hemma, idag var det Simons syster med kille som är snickare (Adam) och deras Ellen här + min storasysters kille Erik som också är snickare. Helt perfekt med två snickare! :-)

Annars så har vi haft en liten kille med magont sen igår kväll, så det har vart minilite sömn för min del hela natten. I vanliga fall äter han ju med 1-2 timmars mellanrum hela natten igenom så det är ju inte direkt så att man vaknar utvilad efter en normal natt, men nu kunde han inte få ro mellan matningarna heller. Snark.

Och nu när jag precis fått honom att få ro (dvs att vara normalfärgad och avslappnad och inte en röd hård liten boll) och sova i sin korgsäng så har storasystern fått spel och ligger och tokvrålar i sin säng. TÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLAMOOOOOOD, TACK!!!

Men ja, jag ska ju inte klaga. Trots att det så lätt blir så när man är trööööööööööööött.

Iallafall, eftersom det var byggdag här så skulle inte Simon kunna åka till apoteket för att köpa Minifom till Isaks mage och jag är inte i form att släpa med två barn än in till stan (får inte lyfta tungt på 3 veckor, och 3 veckor blir det på onsdag) så jag ringde och frågade om pappa skulle in till stan något, och det skulle han – på rullskidor!

Så på eftermiddagen dök han upp på rullskidorna här hemma med en apotek-påse i högsta hugg. Haha! Cykelbud har man ju hört talas om men rullskidsbud?! :-)

Nope, nu ska jag ta hand om min arga 3,5 åring och min ledsna 2 veckors.

Ciao!

 

One thought on “Rullskidsbud med Minifom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *