Ommöblerat sovrum

Vi blev tvungna att möblera om lite i vårat sovrum för att Isaks korg skulle få plats. Kanske inte vart helt optimalt ut snygghets-synpunkt, men ur bekvämlighets-synpunkt så blev det optimalt (för mig, kanske inte för Simon vars nattygsbord inte fick plats och han får klättra upp från fotändan… ;-) ).

Apropå korgen så är den GRYM, en sån borde alla småttingar få ligga i. Isak är så glad över att han fått låna den av kusin Ellen. :-)

Inom några månader så kommer vi ha ett nytt större sovrum, så då kommer allt få plats mycket bättre. Därav känns den här temporära lösningen inte så farlig. Då kommer Tuva att få det här rummet och fondtapeten ska tapetseras över med en tapet med ”fjärilar, blommor och vatten” enligt Tuva. Undrar vart hon sett en sån tapet..?

 

6 thoughts on “Ommöblerat sovrum

 1. Åh, jag vill också köpa en sådan korg. Vet du var de finns? Är den lätt att flytta runt samtidigt som bebisen sover? Jag tänker att det är praktiskt när man som vi har trappa och kanske vill ha bebisen på samma våning som man själv är? Hur mycket plats tar den på sidan av sängen förresten? Vi har också väldigt smalt sovrum…

  • Mitt bästa tips är nog att kolla på blocket, verkar ju vara svindyra att köpa nya… Eftersom det är hjul på så är den super praktisk! Jag drar runt den i huset så att jag kan ha med honom där jag är. När Tuva var liten så hade jag henne oftast sovandes i soffan, men det funkar ju inte så bra nu då det kan komma en 3,5 åring flygandes och göra en kullerbytta över lillebror när han ligger i soffan… ;-)

   Hmm… Jag är inte så jätte bra på att uppskatta mått, men det behövs nog ca 50 cm på bredden iallafall för att den ska få plats.

   Hoppas du hittar en!

 2. Haha, Tuva är störtskön, otippat liksom att hon vill ha en tapet med fjärilar och blommor? Not :) Hon tycks ju (som lillebror Kanin) ha smak för det vackra i livet! <3

 3. Jag har också möblerat om i sovrummet så att Nicloles spjälsäng står bredvid min säng.
  Det ser inte klokt ut men det skiter jag i. Stänger dörren in dit när vi har gäster.

  Hoppas ni får en hyffsat lugn natt!

  Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *