Redan två beställningar!

Inte för att jag hade tänkt att det skulle bli beställningar på ABC-tavlan (se ett par inlägg nedåt) men det har redan trillat in två:

V som i Ville

och

M som i Minna

Skoj!

Viserligen är det ju lillebror och kompisbarn men ändå. Hihi!

Men apropå beställningar så är jag taggad på att göra en blogg för min storasysters virkningar. Jag är övertygad om att beställningarna kommer att rasa in! Speciellt efter som hon har så sjukt låga priser. Hon tar ju nästan bara för garnkostnaden…

So long!

One thought on “Redan två beställningar!

  1. JA! Uppmuntra henne! Hon gör superfina saker (det jag sett at least!). Jag skulle granterat bli en kund. Vilken affärsidé, Sara. Hon virkar, du marknadsför och bloggar! Det företaget skulle ni kunna leva på! GO FOR IT! Kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *