>R.I.P.

>

Min stackars lilla fisk som jag tror led av samma sjukdom som Michael Jackson hängde helt plötsligt vid insuget till pumpen igår. Helt livlös… Min fina vita fisk!

"Den har ju vart sjuk länge ju" sa Simon när han fick ta upp den (jag hatar att ta upp döda fiskar ur akvariet så det får underbara pojkvännen göra) men det hade den inte faktiskt! Helt plötsligt så tappade den bara all färg och blev vit, men ser har den levt länge och vart frisk efter det.

Tråkigt att den är död nu, fast iofs, så såg den ju ut som en spökfisk när den levde och förmodligen så har den det bättre i fiskhimlen än i mitt akvarium (får man väl hoppas… ).

Jag och Tuvisen får väl ta en tripp till akvarieaffären och köpa nya firrar någon dag. Det var ju ett tag sedan och de jag köpte sist måste ha vart dåliga på nå vis. Börjar bli lite tomt i akvariet om man säger så.

Meningslöst inlägg, jag vet, men jag är seg som jag vet inte vad och Tuva sover. Något måste jag ju sysslosätta mig med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *