Qualitytime med Tuvisen när pappan är borta

Mitt lilla hjärta, tänk om hon förstod hur mycket hon betyder för en, då skulle hon nog börja köra med oss tio resor värre. Haha!

Men skämt å sido, så här i semestertider och jag och Tuvisen är ensamma så är det verkligen fokus på qualitytime med Tuvisen. Och det har vi verkligen fått! Och jag känner mig faktiskt piggare och mer ”fit for fight” än för några dagar sen då jag nästan trodde att min kropp skulle gå sönder av trötthet (eller ”sluthet”) trots mini lite sömn varje natt. Jag har ju så svårt för att somna när jag är själv. Nästan så att jag funderar på att bära över Tuvisen så jag kan snosa lite på henne, men då skulle hon väl vakna och det vill jag ju inte.

Hitills under semester veckan så har det ju hänt en hel del skoj, och mer ska det bli!

Fredagen: Middag + rosé + öl på Framfickan.

Lördagen: Lek med Calle + Erica sen hem till mamma och pappa.

Söndagen: Massa besök! Sara och Adam kom hit, Lisa kom hit, Emma och Linnéa kom hit, Simons kusin Johan + fru + bebis Freja kom hit. De sist nämda stannade även i två dagar och invigde gäststugan. Kul!

Måndagen: Åland med pappa och gänget.

Tisdag: Simons kusins lilla familj åkte hem och Simon åkte till Tyskland. Jag hängde hos Malin och sen kom hon hit på vinkväll. :-D

Onsdag: Hemma-mys eftersom natten innan blev grymt dålig. Malin + gänget kom dock hit och umgicks. Kvällsprommis i solskenet med Tuvisen som gick själv för att spana in lite omgivningar här i trakten. Fast Tuva spanade mest efter hästar viserligen.

Torsdag: Tripp med Lennakatten till Thuns med Malin och gänget. Mycket trevligt. Sen har eftermiddagen spenderats studsandes hos dem och sen badandes hos oss. :-)

Fredag (imorgon): Till Östhammar med pappa + gänget för att bada.

Lördag: Emmis slemmis har kalas.

Söndag: SIMON KOMMER HEM! <3

Mitt älskade hjärta gillade att åka båt till åland för att bada. :-)

Nu borde jag verkligen sova. Klockan står på 07.00 imorn och pappa hämtar oss kl 7.40.

Natti!

One thought on “Qualitytime med Tuvisen när pappan är borta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *