Push up-sportbh?

Kollade på sportkläder på h&m’s webbshop eftersom jag inte kom iväg på träning ikväll (pga av privata barnskäl) och såg att det kommit in en ”push up-sportbh”.

Bara jag som inte kan se hur en sån kan vara nödvändig?

hmprodVadderade sportbhar är ju smart, vissa känns ju väldigt tunna. Men push-up? Vill man inte bara platta till så mycket det går och slippa ha något upp pushat? Jag är inte alls bystig, men jag vill absolut inte att det ska pushas upp när jag tränar. Jag letar snarare efter sportbhar med ”flattening”-effekt i så fall… Haha!

Men jag är ju också tjejen som envisades med att träna i gamla fotbollskläder på gymmet och på löprundan hur länge som helst men till slut insåg grejen med bra träningskläder i funktionsmaterial, så jag vet inte jag, om ett par år kanske jag skuttar runt i något liknande ovan ändå. Man ska aldrig säga aldrig har jag lärt mig. ;-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *