Precis vad jag behövde

Efter att Simon kommit hem med pizza till två trötta tjejer, en grinig pojke och en crazy katt (ok, katten fick ingen pizza) så snörade jag på mig mina älskade easytones och gick ner till grillen för att köpa ostbågar och få komma ut lite grann för att ANDAS eftersom jag inte pallar med julbordet med jobbet idag (:-(). Ringde storasyster och frågade om jag kunde få komma förbi på en snabb kopp kaffe, och när jag kom dit så frågade Malin om jag verkligen ville ha kaffe och inte vin istället.

DUM FRÅGA!

Precis vad jag behövde. Med ett glas vin innanför västen (ja, jag hade faktiskt en väst på riktigt) så knallade jag hem aningens gladare i hågen. Känner kanske lite att jag gottat ner mig i elände idag, men det var jag värd. För imorgon är en ny bättre dag. Pissdagar behöver man för att uppskatta de bra dagarna har jag hört. ;-)

Nope, nu ska jag smälla i mig mina ostbågar och vara lite eländig ett tag till.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *