Gympaavslutning

Bjussar på några bilder från gympaavslutningen igår. Det var inte de bästa bilderna, men då jag inte orkade censurera de andra barnen så fick de bli de bilderna där man inte ser de andras ansikten.

Ville inte ta med blixt heller (gillar inte bilder med blixt) så därför fick jag ha iso 1600 och lång slutar tid = korninga bilder och mycket rörelseoskärpa. Men ändå bättre än blixtbilder. ;-) (Åh så jag vill ha en ny blixt till min systemkamera, blixten som är inbyggd är så stark och kass…) Hade tänkt att fixa till dem i efterhand men orkade inte det heller. Så, njut av dessa kassa bilder på världens sötaste lilla gympatjej.

Tuva var såååå stolt. Och glad! Speciellt när de hade gympat klart och det vankades fika för då hade ledarna en överraskning. De barnen i äldsta gruppen gick lucia! Tuva satt som ett ljus och kikade med stora ögon. Hon har ju bara gått själv och inte sett någon. Inte som hon minns iallafall. :-)

One thought on “Gympaavslutning

  1. Så söt hon är i sin gympadräkt med puffärmar! När jag såg de tunna grå mattorna på bilden mindes jag direkt hur de luktade. Hihi, sjukt egentligen för det var över tio år sedan jag kände doften sist.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *