Onsdagens stora och dagen idag

Så här har jag sett ut idag:

Cardigan från h&m • Linne köpt i Barcelona • Linne under från h&m • Jeans från Cheap Monday • Skor från Euro Sko • Armband från Barcelona • Klocka från Regal

Och idag så har det först vart en dag på jobbet med fullt ös, det är mycket nu och det är ju bra. Sen efter jobbet så mötte jag upp Erika för en tur på stan och lite mat. Mycket trevligt! På stan träffade jag även min gamla barndomskompis Lisa som var hemma på besök (bor i Sundsvall nu), även det var mycket trevligt! Vi tog även samma buss hem sen eftersom hon skulle hem till sin mamma och jag ju bor här ute nu. Jag älskar verkligen att bo här i Funbo. Jag har inte ångrat för en SEKUND att vi flyttat ut. Än iallafall. Mycket möjligt att det kan bli ändring på det ju längre hösten lider mot vinter… ;-)

När jag var på stan så passade jag även på att hämta ut ett ”litet” h&m paket med lite smått och gott i. Och dessutom så shoppade jag fina saker till hemmet på Indiska, men det kommer senare! :-)

Nu blir det iallafall dusch. Sen kanske lite äppelpaj som jag svängde ihop igår.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *