Jag förstör min blogg

Igår kväll hade jag tänkt att det skulle bli en riktig blogg-kväll eftersom jag var ensam hemma. Och det blev det ju också på ett vis, men inte riktigt som jag tänkt mig. Jag började fippla med koderna för att få till en tredje kolumn och det slutade med att ALLT bara blev en enda stor blank-sida. HJÄLPPPPP!!! Jag försökte med allt. Jag tillochmed chattade med supporten för webbhotellet på engelska. Det ni. Men allt var bara blankt. Själva bloggen, hela adminsidan, hela min wordpress, ALLT var blankt.

Så jag drömde hela natten om css-koder och php-filer. Sen gick jag till jobbet och frågade Super-Stoffisen ”Ehhh… Stoffisen, om man håller på och ändrar lite i koder och så… Kan det bara helt plötsligt bli helt blankt då och hela webbsidan försvinner?” ”Ja” svarade Christoffer (ja, han heter ju så och inte Super-Stoffisen egentligen) så klart. Men sen hjälpte han mig att ersätta filen jag kraschat på min ftp och ”vips” så var bloggen uppe igen.

Puh! Tack Super-stoffisen! :-)

Annars idag har det vart fullt ös. Mycket på jobbet, massage (åh så jag älskar mitt jobb för att vi har massage på arbetstid!) och sen blev det Leklust på lunchen då det köptes present till lill-Z (Tuvas kusin Zacke) som fyller år imorgon. Kunde ju inte motstå att köpa present till Tuva heller när jag var på leksaksaffären (hon blir ju alltid så glad över presenter!) så hon fick bommar till sin tågbana. DET uppskattades något enormt!

Nu ska jag plocka undan här och sen ska jag sätta mig så här igen:

Nermyst i min chilli-filt (världens underbaraste mjukaste) och med datorn iknät.

Simon är ute och äter, dricker öl och kikar på hockey så jag är ensam ikväll igen. Alltså får jag ta igen bloggningen ikväll! Men först ska jag göra nytta.

Hörs senare!

One thought on “Jag förstör min blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *