>"Nyggt!" från Nelly

>

Igår hade Simon och Tuva gått och hämtat ut mitt paket med lite saker som jag fyndat (ja, fyndat, kommer bara ihåg vad skorna kostade, och de kostade 100:- men det säger väl rätt mycket?) från Nellys rea efter jul.

När jag kom hem så var det så klart det första jag gjorde att öppna paketet, och Tuva hjälpte till. Så fort hon såg vad jag tog upp så sa hon "Nyggt!" och sen "Tuvas!" och så skulle hon ha på sig tunikan och skorna.

Lillan som vanligt vis är så skeptisk mot nya saker?!

En tunika, ett par skor och ett armband låg i paketet.

Jag försökte säga till Tuva att det var mammas och att hon nog borde ta av sig det, men jag fick bara till svar "Nej, TUVAS". Till slut så hoppade (bokstavligt, se bild) hon ur tunikan och då slet jag åt mig den fort som sjutton och sprang och hängde in den i garderoben.

Hon får ärva den sen när hon inte riskerar att trampa sönder den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *