>Cypern, Aiya Napa!

>

I veckan berättade Simons föräldrar att de nu bokat resa till Cypern, Aiya Napa och de bjuder med alla oss (Jag, Simon, Tuva, Simons syster Sara och hennes Adam). Så vecka 20 är det vi som drar dit! WIHO!!! Jag är såååååååååååååå glad!

Jag har ju vart i Aiya Napa tidigare, men då bodde vi inne i staden. Nu ska vi bo bland hotellen en bit utanför nära den super fina stranden som vi gick till varje dag då (Nissi Beach). Jag minns att det var så fina hotell som låg där så det kommer ju verkligen bli toppen bra. Och dessutom är det "all inclusive" så vi behöver inte tänka på något annat än att ha det helt suveränt.

Sa jag att jag var sååååååååååå glad?

Anledningen till resan är ju att de tänkt bjuda oss när Simons mamma fyllde 50 år, men då lyckades ju vi få till det så att det kom en liten Tuva just den våren. Så det blev uppskjutet tills nu.

Sist jag var i Ayia Napa 2003, och en bild på finaste stranden jag vart på Nissi Beach.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *