>Nyårsaftons kvällens stora

>

Jag hade ju tänkt att byta om på Tuva också, så att hon skulle vara lite snygg när det kom hit folk. Men hon var lite arg där på eftermiddagen och jag ville inte förvärra ilskan och eftersom hon ändå bara skulle haft dem på sig i 45 min så var det inte värt det. Hon är ju så söt ändå!

Jag som inte är fullt lika söt naturligt kände att jag behövde piffa till mig och det här var resultatet:

  • Gammal, gammal topp med guldtrådar från h&m
  • Ny mörkblå volangkjol från h&m
  • Nya svarta strumpyxor med prickar från h&m
  • Nytt rosetthalsband från Cocoo
  • Nytt långt halsband från h&m (födelsedagspresent!)
  • Nytt "peace&love" armband från Cocoo
  • Gamla beigea armband från Glitter

Mycket nytt där visst. Men är det nyår så är det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *