>Lyx-nyårsafton

>

Dagen började med att jag fick sova hela natten och dessutom sovmorgon till 07.30, och det är ju en super lyx bara det just nu. Efter lite nyårsförberedelser och fix här hemma så bar det av ner på stan för att byta klänningen och spana in rean lite. Att gå på stan helt själv var också en riktigt lyx och jag hann verkligen spana in allt jag tänkt och dessutom PROVA kläderna. Det är grejer det! Så när jag kom hem med fyllda kassar (det kommer ett inlägg om det alldeles strax) så var jag på extremt bra humör. Härligt med nyår!

Sen var det mer förberedelser och svira om till nyårs-kläderna innan Carro, hennes Micke och Karmen kom på middag. Och vilken middag sen då! MMMMMMMMMMM!!! Vi hade fixat lite grann var och det var så gott.

Efter middagen så var vi propp-mätta och jag misstänkte nästan att min kjol skulle spricka… Som tur var höll den. Sen blev det TP-spel, tjejerna mot killarna. Och gissa vilka som vann??? Tjejerna så klart! Trots att vi var två och de var tre…

Och så helt plötsligt så var klockan strax innan tolv, då skulle skumpa-glasen fyllas och vi for ut på uteplatsen för att skåla och fira in det nya året. Gott Nytt ÅÅÅÅÅÅRR!

Dagen idag är dock inte att leka med, trots att vi så klart tog det väldigt lungt igår så blev det ju ändå sent. Strax efter två ramla vi i säng, och vem behagar att slå upp sina blå klockan sex? Jo, lill-tjejen så klart. Trött, tröttare, tröttast. Men det är det värt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *