>Ny matta??? Eller en gammal kanske?

>

I lördags lyckades Simon med konststycket att krascha ett fullt glas rödvin på våran ljusbeige ryamatta i vardagsrummet… Och hade det vart så att man hade kunnat få bort allt rödvin så är jag nog mer tveksam till att mini-mini glassplitter som letade sig långt in i mattan och trasslade in sig.

Så den fick åka ut. Och nu har vi ingen matta…

Viserligen så gillade jag inte ryamattan alls, den luddade så vi var tvugna att dammsuga varje dag, praktiskt taget omöjlig att få helt ren och blev missfärgad på två sekunder efter vi lagt in den på det stället där vi oftast går…

Men nu måste vi ju ha en ny matta också och det känns ju drygt att köpa… Men samtidigt så känns det ju otroligt kalt här i vardagsrummet utan matta och mysfaktorn sänktes betydligt. Kanske får det bli ett helg-mission att leta efter en matta?

Lär ju bli en billig en, eftersom jag bor med Simon.

Eller så tar jag fram fina mattan som jag hade i min "ungkarlslya" som stått uppe på vinden och skräpat eftersom jag vägrat att slänga den (Simon är på väg varje gång han sätter sin fot på vinden).

Bry er inte om varför jag har en pjäxa på ena foten och en vante på den andra… Det vet jag inte själv ens engång. Jag vet bara att bilden är dagen på förfesten samma kväll som jag träffade my love på BJ och min storasyster gifte sig i hemlighet.

Jag gillar ju den där mattan, men jag vet inte om den kommer att passa i vårat vardagsrum. Jag vill ju ha en ljus matta, men det kanske är dumt det…

Nej, nu måste jag svira om.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *