>Boknörd? Senaste böckerna PLUS betyg. Det ni. Oj, det här vart ju en lång rubrik, men skit samma!

>

När jag var yngre så läste jag mycket, men med åren så har det försvunnit mer och mer. Till slut så var det helt ersatt med tidningar (Veckorevyn, Solo, Mama, Elle och så en massa veckotidningar på det) och bloggar. Om man bortser från när jag vart på semester.

Men så har det hänt något i somras och helt plötsligt är jag som besatt! Nu läser, läser och läser jag. När jag inte har en bok att läsa så känner jag mig "tom".

Tidigare så har jag inte hittat någon bok som jag kunnat tänka mig att spilla tid på heller, men nu så poppar det upp böcker på löpande band som jag bara känner att jag måste läsa.

Sen i somras så har jag slukat dessa (här kommer de med betyg och allt! Wiho! ):

Snabba CashSSSSS

Aldrig Fucka UppSSSSS

Att älska som en porrstjärnaSSSSS

Flyga DrakeSSSSS

Tusen strålande solar – SSSSS

Emma – Mias dotter – SSSSS

19 minuterSSSSS

Elsas modeSSSSS

Den förlorade symbolen – SSSSS

14 år till salu –  SSSSS

Hemma så ligger Människohamn redo att börja läsas, men jag orkar inte med en till "tung bok" utan skulle vilja ha något lättsamt som Elsas mode men inte heller något typisk "chic-litt". Bara något som går att läsa utan att det gör ont i hjärtat eller att hjärnan får tokspel.

Några tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *