Nu är det KRIG!

Nu jävlar, musjävlar. Nu har jag hittat grejer som ska stoppa er…

;-)

Nejmen, igår när jag var på Claes Ohlsson så hittade jag en grej som man sätter i kontakten och så ska den ge i från sig något ljud (tror jag, måste nog läsa instruktionsfoldern) som ska hålla möss, spindlar och andra små djur borta. 150 m2 (ska vara upphöjd tvåa, men jag hittar inte vart man gör såna här i wordpress) ska den räcka.

Simon var lite orolig att den inte bara skulle skrämma bort mössen utan att Aslan skulle störas av den också. Men han är fortfarande kvar och ligger dessutom och sussar sött så jag tror nog inte han störs. ;-)

Hitills har det ju kommit in tre möss. Ursch och fy och blä. Hoppas verkligen att den här håller vad den lovar! Annars jävlar (ursäkta alla svordommar i samband med möss-inläggen, men vad tusan, så är det) kommer jag gå in på värre saker.

Det ska minsann inte vara någon mus i mitt hus!!!

One thought on “Nu är det KRIG!

  1. Hoppas det går bra för er i möss-kriget. Det är ju hemska djur!
    Vi har gift utlagt som verkar hyfsat, om ni vet vart dom kommer in och det inte funkar så kan jag ett annat knep, hör av dig om du vill veta.

    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *