Lugg it is!

Det blev lugg igen, dock en lite längre och rakare variant (jag brukar ju oftast be frisören klippa upp luggen liiiiiite till så att den inte ska bli för lång igen direkt, men det resulterar ju bara i att jag är missnöjd i en två-tre veckor innan luggen växt till den längden jag vill ha den).

Fick även ta en 3 cm på längden. Mitt hår vekar ha en smärtgräns vid en viss längd. Har det väst mer så säger frisören att vi måste ta mer och har det inte hunnit växa så mycket så måste det ändå kapas en bit. Kanske sviter från perioden i mitt liv då jag började använda plattång och plattade utan värmeskydd?

Jaja, jag är nöjd i vilket fall. Jag är så glad att jag hittat ”min” frisör!

Trött mamma vill inte visa sig på bild egentligen… En veckas katastrofsömn har satt sina spår.

5 thoughts on “Lugg it is!

 1. Jag fick förklarat sist jag var hos frisören, att det faktiskt ÄR så att håret för de allra flesta har en viss gräns. Galet, trodde det var jag som inbillade mig! Det hade tydligen mest med att göra hur torra hårstrån man har, hur lång livslängd det hela strået har innan det helt enkelt delar sig och tillslut går av.
  Lite onödig fakta sådär. :-)

  Trevlig helg!

  • Ja, jag har också hört det någongång. :-) Fast jag har kunnat ha längre hår tidigare… Fast det var iofs länge sen nu, typ när jag gick i högstadiet och då hade man ju helt obehandlat hår som aldrig sett röken av en plattång också. Hihi!

   Tack det samma!

 2. Vem klippte dig denna gång? Har Emelie kommit tillbaka nu? Eller gick du hos Carro? Hon är bra tycker jag! Skickade dit min mamma en gång också.. :-)

  Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *