>Någon som har något tips till oroliga 7-månaders magar?

>

Idag tog jag med Tuva till husläkaren eftersom hon aldrig verkar bli frisk och att jag hoppades på att det inte skulle vara något allvarligt med henne.

Men det visade sig att lilla Tuva mår fin, fint av det doktorn såg. Fast vi fick en medicin utskriven mot hennes slem och svårigheter att andas på natten så det var ju fint! Hoppas, hoppas, hoppas att nätterna kan bli lite lugnare nu, för de senaste har ju vart helt sjukt jobbiga.

Jag frågade om hennes super-panik attacker hon får ibland också, när hon är helt otröstlig och bara skriker, skriker, skriker i ett par timmar och sen efter det så verkar det vara ok igen. Och det sa doktorn att han kunde sätta en hundring på att det var magknip, så nu måste vi nog på allvar försöka få ordning på Tuvisens knepiga lilla mage. Nu har vi ju den under kontroll, men den skulle nog behöva bli bra känns det som.

Någon som har något tips till oroliga 7-månaders magar?

Vi kör ju på med puréer (katrinplommon och päron) och så mycket vatten hon vill dricka. Sen fick jag höra idag att vi inte ska ge henne banan så det är dags att sluta med det alltså… Men tips mottages tacksamt!

Snart kommer Emma, Mia och Zacke hit och äter nachos och dricker vin (ja inte Zacke då…), det ska bli skoj!

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *