>En riktigt bra helg!

>

Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags hade vi super mysig "syster-nachos-vin-kväll" och det var hur trevligt och kul som helst. Det borde vi verkligen göra oftare!

På lördag dag så var vi ut och firade lite tidig jul och både vi och Tuva fick jätte fina presenter. Framför allt Tuva som blev riktigt bortskämd!

En trött Tuva som somnade som en stock på golvet.

När vi kom hem så var det bara att svira om till party-outfiten för min del och dra iväg på förfest. Och det blev en riktigt kul kväll! Jag här hur nöjd som helst och jag hade verkligen kul. Så nu är party-behovet stillat för ett litet tag framöver… Dessutom så avslutades kvällen med ett sjukt kul sammanträffande som gör att jag börjar skratta bara jag tänker på det. Hahahaha! Men jag tror inte att det uppskattas om jag drar det här… Hehe.

Jag i mitt nya mörka hår! Som vanligt hann jag inte fota någon outfit, men det var trasiga mörk-grå jeans, svart volang topp från h&m och svarta kilklackar från h&m som jag efter mycket om och men gick hemifrån i (hade ett ombyte i väskan också ifall om det inte skulle kännas bra. Haha!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *