My new BFF!

Shit pommesfrites vad GLAD jag blev när jag hittade ett par broddar hemma (pensionärsvarning?) efter att jag slirat (inte ”ute och slirat” som något roligt och festligt utan ”slirat” som i halkat…) hem från dagis på halkigaste vägen (vad sägs om 3 km blankis?) i måndags så var jag otroligt mega glad över mitt nya fynd.

Speciellt dagen efter då vi inte slirade fullt lika mycket på vägen hem tack vare dem. :-)

God natt!

One thought on “My new BFF!

  1. Haha, precis. Vi ska inte ha barn ännu, hur mycket jag än vill det så blir det inte av än ;) För det är ju som du säger, först nio månader NYKTER och sen ska stackars barnet med på kalas? wiiiihooo.. haha nejdå skoja bara, men inga barn än, har min fina ludde :) KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *