Mittiveckan och snöigt

Vi är insnöade. På riktigt! Och när jag skulle köra upp för berget (ehhh… Simon hade sagt åt mig att stanna nedanför och GÅ upp. Tror ni jag lyssnade..? Men det är ju så att jag hade en 4,5 åring som gärna ”fastnar” i snön och måste få hjälps och det är ju lite svårt i snöstorm bärandes på en alldeles för dåligt klädd 1 åring utan skor…) så fastnade jag med bilen mitt i. Bara att stanna och få in barnen. Sen ringa och fråga pappa vad jag skulle göra, haha! ”Lägg i en växel, lägg i handbromsen och vrid hjulen så mycket det går åt ett håll, så får Simon fixa det ikväll sen, han vet ju hur man gör det där. Hahahaha!”

Jag försöker kika ut men det går ju så där…

”Tuva om du ska bada med Isak så får ni ta det lugnt och leka fint. INGET HÄRJ!!!” ”Ok, mamma, jag lovar…” 2 sekunder senare så var det gapskratt, vatten över halva badrummet och en storasyster som matade sin lillebror med badvattnet…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *